Feng Shui betyder vind och vatten och är läran om hur vi påverkas av allt vi omger oss med, färger och former i naturen, utanför vårt fönster och inomhus. Bor du i ett landskap med böljande fält, eller bor du i en storstad. Har du vackra parker i din omgivning, eller har du bara en massa höghus.

Enligt Feng Shui är allt energi, den kan vara positiv eller negativ. Med hjälp av färger och former kan man skapa balans och harmoni.

Känner du dig upplyft av att komma hem, eller känner du dig trött och orkeslös. Är det någon del av huset / lägenheten du tycket bättre, eller sämre om. Har du saker överallt, börja med att rensa. Är ditt hem för kalt och sterilt, mjuka upp med kuddar, plädar & tyger.

Det jag gör som Feng Shuikonsult är att ta reda på var de bra och mindre bra energierna finns i din omgivning, sedan lämnar jag förslag på åtgärder som skulle kunna balansera dessa på ett positivt sätt. Till min hjälp har jag min ”Lo Pan” en kompass som mäter varje väderstreck ner till 1°, här kan jag utläsa hur energierna rör sig i din omgivning.

Varmt välkommen att kontakta mig om du känner att du behöver hjälp med att hitta din balans.